Kompaktan sistem
NOVO ISKUSTVO KRETANJA
Da li se sećate starih drvenih fioka koje ste morali silom otvarati, koje se zaglave na pola puta, koje su zahtevale obe ruke i dve ručke kako bi se otvorile, i to uglavnom uz škripu.

Davno prošlo vreme. Prve masovno proizvedene šine vođice fioka datiraju još iz kasnih 60-ih. Tiha revolucija je počela još pre 50 godina i sada je otvaranje fioke jednostavan, tečan i tih čin.

La rivoluzione silenziosa è iniziata più di 50 anni fa ed oggi, aprire un cassetto, è un’operazione semplice, fluida e silenziosa.

Celegon je specijalista u dizajnu inovativnih sistema za otvaranje / zatvaranje. Otvaranje vrata montiranih sa COMPACK living® tehnologijom je novo iskustvo, nov način na koji koristite životni prostor.

Probajte. Stavite ruku na nešto što izgleda kao klasična kvaka. Lagano pogurajte kvaku na dole i vrata će kliziti u otvoren položaj bez ikakvog otpora. Kretanje je glatko, prijatno, tečno i tiho.
Patent proizveden u italiji
NAPRAVLJEN U CELEGONU
COMPACK living® 180° i COMPACK living® 90° se jednostavno montiraju i lako servisiraju.

COMPACK living® tehnologija je adekvatna alternativa svim klasičnim sistemima za vrata.

Nema kliznih delova kao što su kotači, klizne štipaljke, vrata se kreću glatko bez i najmanjeg zvuka. Produžena upotreba ne utiče na kvalitet.
CELEGON Srl   Via G. Galilei, 6 - Z.I.
30035 Mirano (Ve),  P.IVA 01892090273
T +39 041 572 8404
F +39 041 572 8522
info@compackliving.com
© copyright 2012 | credits
ergon.eu: ergon living hardware
celegon.it: community door